Piftie de curcan

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2013 | 2525 vizualizari

 

DELICIOASE,POTRIVITE SI PENTRU COPII.

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan cu os(cca 2,5 kg)
  • 2 picioruse de porc
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • un pastarnac o telina
  • 3 foi de dafin
  • 15 boabe de piper
  • sare
  • 10 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de curcan:

-se spala si se curata bine picirusele de porc


-se portioneaza pieptul de curcan


-se aseaza intr-o oala suficient de mare si se acopera cu apa rece astfel incat nivelul acesteia sa fie cu un lat de palma deasupra


-se fiebe la foc potrivit (cu sare)pana cand carnea se desprinde de pe oase(cca 120 min) si se spumeaza intre timp


-se adauga zarzavatul curatat si spalat,foile de dafin si piperul si se mai lasa pe foc pana cand fierbe si zarzavatul


-se scot oasele si se aseaza carnea in mai multe farfurii


-se piseaza usturoiul cu sare si se amesteca cu zeama


-se strecoara zeama si se toarna peste carne astfel incat aceasta sa fie bine acoperita


-se da la rece sa se inchege


-se serveste rasturnata pe platou si ornata cu boia si branza feta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

diaconta 1

20.01.2013, 11:49

a facut si mama zilele trecute

Rocsi 1

20.01.2013, 12:14

Ma abonez la o portie ca imi place

Lau 1

20.01.2013, 18:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosele de malai