Piftie de curcan

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2013 | 2706 vizualizari

 

DELICIOASE,POTRIVITE SI PENTRU COPII.

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan cu os(cca 2,5 kg)
  • 2 picioruse de porc
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • un pastarnac o telina
  • 3 foi de dafin
  • 15 boabe de piper
  • sare
  • 10 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de curcan:

-se spala si se curata bine picirusele de porc


-se portioneaza pieptul de curcan


-se aseaza intr-o oala suficient de mare si se acopera cu apa rece astfel incat nivelul acesteia sa fie cu un lat de palma deasupra


-se fiebe la foc potrivit (cu sare)pana cand carnea se desprinde de pe oase(cca 120 min) si se spumeaza intre timp


-se adauga zarzavatul curatat si spalat,foile de dafin si piperul si se mai lasa pe foc pana cand fierbe si zarzavatul


-se scot oasele si se aseaza carnea in mai multe farfurii


-se piseaza usturoiul cu sare si se amesteca cu zeama


-se strecoara zeama si se toarna peste carne astfel incat aceasta sa fie bine acoperita


-se da la rece sa se inchege


-se serveste rasturnata pe platou si ornata cu boia si branza feta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

diaconta 1

20.01.2013, 11:49

a facut si mama zilele trecute

Rocsi 1

20.01.2013, 12:14

Ma abonez la o portie ca imi place

Lau 1

20.01.2013, 18:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Branza feta marinata