Pilaf colorat

de CookieMonster in Mancaruri de post, 28 Apr 2013 | 1700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov mediu
  • 1 cesca de mazare fiarta
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de supa legume
  • sofran
  • curry
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf colorat:

1. Ceapa si morcovul se spala bine, se curata si se taie ceapa rondele, iar c=morcovul cu ajutorul curatatorului de legume fasii subtiri.


2. Legumele se pun 2 minute la calit in putin ulei de masline, se adauga orezul si se lasa la prajit timp de 1 minut. Se stinge cu cele 3 cani de supa. Adaugam mazarea fiarta.


3. Se lasa la foc mic timp de 20 de minute, amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu 1 varf de cutit de sofran, curry, sare si piper.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf colorat" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:45

Bya Ralu 1

06.07.2013, 17:56

CookieMonster 1

08.07.2013, 15:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pilaf bulgaresc