Pilaf colorat

de CookieMonster in Mancaruri de post, 28 Apr 2013 | 3952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov mediu
  • 1 cesca de mazare fiarta
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de supa legume
  • sofran
  • curry
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf colorat:

1. Ceapa si morcovul se spala bine, se curata si se taie ceapa rondele, iar c=morcovul cu ajutorul curatatorului de legume fasii subtiri.

2. Legumele se pun 2 minute la calit in putin ulei de masline, se adauga orezul si se lasa la prajit timp de 1 minut. Se stinge cu cele 3 cani de supa. Adaugam mazarea fiarta.

3. Se lasa la foc mic timp de 20 de minute, amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu 1 varf de cutit de sofran, curry, sare si piper.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf colorat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci