Pilaf cu ardei gras

de madi_marin in Mancaruri de post, 2 Apr 2010 | 5324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez
  • 1 ardei gras verde
  • concentrat de legume
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ardei gras:

Ceapa si ardeiul gras se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Se pun la calit pentru cateva minute in ulei, apoi se adauga orezul spalat, concentratul de legume si se pune apa inca de 2 ori cat cantitatea de orez. Se da vasul la cuptor la foc mic pana e gata. Se serveste presarat cu putin piper proaspat macinat .

 

TIPS-URI

1

Cand se prepara pilaful la cuptor nu mai e nevoie sa se amestece in el cu lingura. E de ajuns sa se miste vasul putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ardei gras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (4)

madi_marin 1

05.04.2010, 18:37

Adevarat c-a invaiat!.....daaa...e foarte bun, ardeiul ii da un gust extraordinar....

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 11:16

eu ii pun si putin morcov ras....................foarte bun Madi...............

madi_marin 1

10.04.2010, 14:48

medioto....si eu am pus morcov ras.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sarbesc