Pilaf cu carnati

de Lau in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2011 | 9167 vizualizari

 

nu aveam chef sa stau in bucatarie pentru ca aveam o durere ingrozitoare de masea.am ales sa fac ceva rapid,

 

INGREDIENTE

  • 500g orez
  • 1 morcov
  • 2 carnati
  • patrunjel verde
  • marar
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • condimente
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnati:

spalam orezul.

punem intr-o oala apa la fiert cu sare,

cand fierbe adaugam orezul,morcovul taiat cubulete sau dat prin razatoare,ceapa,mararul si carnati taiati felii.

amestecam sa nu se prinda de oala,adaugam si bulionul.

lasam sa fiarba orezul,amestecam din cand in cand sa nu sa se prinda,

cand este gata adaugam condimente si patrunjelul,piperul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

20.02.2011, 16:11

multumesc fetelor

mirela0911 1

20.02.2011, 18:29

bun pilaf

mamaieelena 1

20.02.2011, 19:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!