Pilaf cu carne de pui

de rivka in Pui, 5 Oct 2010 | 9207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(eu am pus pulpe superioare si inferioare si aripi)
  • paprika(boia),
  •  sare, piper pt condimentat carnea de pui
  •  orez
  • 2 ardei rosii
  • 1 ceapa
  • un pumn de morcov ras pe razatoarea mare
  • un pumn de telina(radacina) rasa pe razatoarea mare
  • 1 lingurita de ghimbir
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • ulei masline
  • apa
  • pentru servire : sos de chilli dulce muraturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de pui:

Eu am lasat carnea de pui frecata cu boia(paprika) , sare, piper peste noapte la frigider.


Se toaca ceapa si se pune alaturi de carnea de pui in oala pe foc in putin ulei de masline la foc mic, pana cand carnea se rumeneste pe toate partile.Se adauga ardeii tocati marunt, se amesteca cu lingura de lemn si se mai lasa putin impreuna pana cand ardeii incep sa isi lase miros.Se aduaga morcovii rasi, telina radacina rasa, apa si se lasa la fiert cca 15 minute dupa ce incepe sa dea in clocot.Se adauga apoi patrunjelul, lingurita de ghimbir si o cana mare de orez. Se lasa la foc mic sub capac (semi asezat) cca 20 minute.


Se opreste focul si se mai lasa sa stea sub capac cca 30 minute. Se serveste cu sos de chilli dulce sau muraturi. Multa lume face pilaful in cuptor eu il fac pe aragaz...nu l-am pus niciodata la cuptor si iese la fel de bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

nadina73 1

25.10.2010, 01:17

riv ce faci ce ti la regim nu mai dai nimic de papa?

Bucataras Medi 1

25.12.2010, 19:51

CRACIUN FERICIT!.................

elena1988 1

08.02.2011, 13:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui si legume