Pilaf cu ciuperci la cuptor

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 11705 vizualizari

 

rapis si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 radacina telina
  • 1bucata radacina patrunjel
  • 5oo g ciuperci champinion
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel verzi
  • 1 cana orez
  • 3 1/2 cani apa
  • putin ulei de masline
  • putin unt 1 lingura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci la cuptor:

se culeste in putin ulei ceapa, morcovul,telina si patrunjelu radacina,toate tocate

apoi se pune 1 lingurita de boia dulce apoi ciupercile curatate si taiate cubulete potrivite

orezul se spala si se ameteca cu toate sare,piper patrunjel verde si zarzavaturile

Se pun toate intr-un vas uns bine cu unt si se pun la cuptor pentru 1 ora aproximativ la 170 grade

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

teodora 1

04.06.2010, 01:08

nu stiu cum ii dar voi incerca

teodora 1

04.06.2010, 01:09

eu la toate iti dau 5

getaursachi 1

19.10.2010, 14:49

5 furc si de la mine....il fac in seara asta....in ceea ce priveste sarea nu-ti fa probleme,la noi in familie de obicei se mananca cam nesarat...deabia astept sa-l gust..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne tocata si ciuperci