Tarta cu cartofi

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2014 | 1995 vizualizari

 

De cand am vazut reteta mi.a placut tare mult ... Un pranz perfect sau o cina usoara si se serveste langa o friptura sau o salata.Merita incercata !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 4 cartofi
  • 375 gr mozzarella de bivolita
  • 3 foi salvie
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cartofi:

La inceput scoatem foietajul din frigider pentru a se dezgheta si a ajunge la temperatura camerei.


Cartofii ii curatam,ii spalam si ii taiem fasii subtiri.


Punem o tigaie cu ulei la foc potrivit .Cand uleiul s.a incins punem cartofii,cele trei foi de salvie,presaram sare si piper si lasam pana ce cartofii devin aurii.Ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.


Mozzarella o spalam si o taiem felii. (Folositi orice tip de mozzarella doriti... eu asta am avut in casa :) )


Luam foaia de foietaj si o asezam intr-o tava rotunda tapeteta cu hartie de copt ( sau unsa cu unt si tapetata cu faina ).


Asezam startul de cartofi ,impreuna cu salvia, apoi asezam pe intreaga suprafata feliile de mozzarella .


Asezam apoi colturile foietajului peste mozzarella si dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 15-20 minute.


Se serveste calda.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

14.09.2014, 14:49

Val

Andreea Caroline 1

14.09.2014, 14:49

Dantes

Andreea Caroline 1

14.09.2014, 14:49

Lavinia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Cosulete cu ciuperci