Pilaf cu legume la Multicooker

de Miha in Mancaruri de post, 12 Noi 2013 | 10224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 1 morcov
  • 1 pastranac
  • 1 bucata mica de telina
  • 1 ceapa
  • 1 mana de spanac
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume la Multicooker:

Punem cateva linguri de ulei in oala interioara a aparatului. Selectam programul FRY si setam timpul la 10 minute. Punem legumele si le calim in uleiul incins amestecand din cand in cand. Aproape de sfarsitul programului adaugam orezul si amestecam.

Turnam 3 cani de apa deasupra legumelor, saram si piperam dupa gust. Apasam butonul MENU si selectam programul PILAF. Inchidem capacul si apasam START.

Cu 5 minute inainte de se finaliza programul adaugam spanacul tocat si mai punem sare, daca este necesar.

Se serveste cald, ca atare sau ca garnitura.

 

TIPS-URI

1

spanacul il puteti inlocui cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

simona72 1

14.11.2013, 19:08

Tare bun!

Sylvia 1

22.11.2013, 14:02

imi place oala voastra minune vad ca face numai bunatati

Panacris 1

29.11.2013, 09:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER)