Pilaf cu legume si pui

de Oana in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2009 | 9691 vizualizari

 

Pilaful este preferatul copiilor si daca are si multe legume e si mai bun!

 

INGREDIENTE

  • un morcov mare taiat rondele
  • o ceapa taiata cubulete
  • jumatate de telina mica taiata cubulete
  • un ardei gras rosu taiat cubulete
  • o mana de broccoli taiat
  • o cescuta cu orez
  • un piept de pui
  • sare, piper, foi de dafin
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si pui:

Pieptul de pui l-am taiat cubulete si l-am dat intr-un clocot, am aruncat apa cu spuma si am spalat carnea cu apa rece. Apoi am adaugat peste el legumele taiate, mai putin broccoli (ardeiul gras il am din congelator, ardei capia foarte dulce, de gradina ). Am pus 4 canute cu apa si am lasat la fiert cam 15 minute, cat se inmoaie putin legumele

Apoi am adaugat orezul, sare si piper, foile de dafin, si am bagat craticioara la cuptor. Spre final am pus buchetelele de broccoli si am mai lasat 5 minute.

Am stins focul si am lasat pilaful in cuptorul incins inca 10 minute, sa se umfle orezul si sa absoarba zeama ramasa.

Deasupra am presarat patrunjel verde, tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si pulpe in sos