Pilaf cu piept de pui

de Cris2711 in Pui, 6 Feb 2011 | 3392 vizualizari

 

Un altfel de pilaf dar foarte bun cu pieptul de pui taiat cubulete si ingwer.Tot mai mult imi place acest condiment.Am servit o salata simpla cu rosii si ardei si dressing si 2 linguri de iaurt.Pofta buna:)

 

INGREDIENTE

  • 500 grame piept de pui taiat in cubulete mici
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu sau galben taiat cubulete mici
  • o cana cu orez
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita Delikat sau Maggi
  • patrunjel verde
  • 4 cani cu apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3-4 rosii taiate feliute mici
  • ingwer
  • 1 lingurita Boia
  • 1 lingurita pasta de Rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui:

Se incinge bine uleiul intr-o oala si se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca bine.Pe urma se adauga ardeiul taiat cubulete mici,rosiile taiate feliute.Se adauga lingurita de Delikat sau Maggi,apa,sarea si piperul.Si cele 500 grame de piept de pui ,taiate in cubulete mici,lingurita de Boia si lingurita de pasta de rosii.Eu am adaugat si un varf de condiment Ingwer pentru ca ii da un gust mai special.Se adauga si orezul.Se lasa la fiert circa 45-50 de minute,la foc mijlociu.Se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda orezul de oala.Cand este gata se adauga patrunjelul taiat marunt.Pofta buna:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Cris2711 1

08.02.2011, 17:03

Dana mersi

MIUTA 1

11.02.2011, 21:14

Cred ca a fost delicios,am ajuns tarziu la masa si cred ca au mancat fetele tot.Arata foarte bine

Cris2711 1

11.02.2011, 21:16

fetele au fost flamande rau si cuminti si au papat tot,dar pentru tine ma pun pe gatit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș din mugur de vițel, cu cartofi

de RODIMUR 5

ieri la 21:34

Prăjitură cu mac și cocos

de Meea 4

ieri la 20:35

Salata de farfalle, cu file de macrou în ulei

de RODIMUR 5

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)