Pilaf cu piept de pui

de Cris2711 in Pui, 6 Feb 2011 | 3220 vizualizari

 

Un altfel de pilaf dar foarte bun cu pieptul de pui taiat cubulete si ingwer.Tot mai mult imi place acest condiment.Am servit o salata simpla cu rosii si ardei si dressing si 2 linguri de iaurt.Pofta buna:)

 

INGREDIENTE

  • 500 grame piept de pui taiat in cubulete mici
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu sau galben taiat cubulete mici
  • o cana cu orez
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita Delikat sau Maggi
  • patrunjel verde
  • 4 cani cu apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3-4 rosii taiate feliute mici
  • ingwer
  • 1 lingurita Boia
  • 1 lingurita pasta de Rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui:

Se incinge bine uleiul intr-o oala si se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca bine.Pe urma se adauga ardeiul taiat cubulete mici,rosiile taiate feliute.Se adauga lingurita de Delikat sau Maggi,apa,sarea si piperul.Si cele 500 grame de piept de pui ,taiate in cubulete mici,lingurita de Boia si lingurita de pasta de rosii.Eu am adaugat si un varf de condiment Ingwer pentru ca ii da un gust mai special.Se adauga si orezul.Se lasa la fiert circa 45-50 de minute,la foc mijlociu.Se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda orezul de oala.Cand este gata se adauga patrunjelul taiat marunt.Pofta buna:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Cris2711 1

08.02.2011, 17:03

Dana mersi

MIUTA 1

11.02.2011, 21:14

Cred ca a fost delicios,am ajuns tarziu la masa si cred ca au mancat fetele tot.Arata foarte bine

Cris2711 1

11.02.2011, 21:16

fetele au fost flamande rau si cuminti si au papat tot,dar pentru tine ma pun pe gatit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui a la Toscana