Pilaf cu piept de pui in sos

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Iun 2011 | 6408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cescute cu orez,
  • un piept de pui,
  • 3-4 cepe potrivite, 
  • catei de usturoi, 
  • pasta de tomate,
  • 1 legatura de marar,
  • ulei pentru prajit
  • condimente: sare, piper, oregano, rozmarin, foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui in sos:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam o ceapa tocata marunt, avand grija sa nu se arda. Cand aceasta devine translucida adaugam condimentele dorite si o cana cu apa si o lasam sa fiarba 10 minute, dupa care punem si orezul, bine spalat in prealabil, impreuna cu o cantitate suficienta de apa (la o cescuta de orez, adaugam 4 cescute de apa).


Separat pregatim pieptul de pui pe care il curatam si il spalam bine in apa rece. Tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit in doua-trei linguri de ulei, iar cand devin translucide adaugam pieptul de pui si lasam la foc mic pana cand se rumeneste usor. Adaugam apoi 2-3 cani de apa, condimentele si pasta de tomate si lasam sa fiarba totul pana scade si are aspect "legat". Se presara fire de marar verde.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Dya Daniela Andrei 1

15.06.2011, 21:46

mamaieelena 1

15.06.2011, 23:42

Dya Daniela Andrei 1

18.06.2011, 00:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cartofi