Piept de pui in crusta de susan la cuptor

de Valclaudia in Pui, 1 Iun 2015 | 7479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui (dezosat)
  • 1 ou
  • cca 200 g seminte de susan
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de susan la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 280 grade.

Pieptul de pui se taie fasii, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Tapetam tava cu hartie de copt, apoi trecem fasiile de piept de pui prin ou batut si apoi prin seminte de susan, le asezam apoi in tava.

Dam tava la cuptor pentru 40 minute. Dupa 30 minute intoarcem bucatile de carne sa se rumeneasca pe ambele parti uniform.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de pui