Pilaf cu pipote si inimi

de Ancutsa in Pui, 30 Apr 2017 | 3485 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi
  • sare si piper dupa gust
  • apa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 cana mare cu orez
  • Optional: putin delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pipote si inimi:

 

Se spala pipotele si inimile, se curata si se cresteaza. Se pun la fiert intr-o oala de ciorba, de 3 litri, cu apa si sare. Se ia spuma la nevoie, apoi se adauga legumele spalate si taiate grosier. Se mai adauga sare, piper si, optional, putin delikat, dupa gustul fiecaruia. Supa este gata in aprox. 45 de minute.

 Se spala bine orezul si se asaza intr-o craticioara cu un strat subtire de ulei. Se toarna supa prin strecuratoare, supa ar trebui sa acopere orezul, cam cu trei degete. Pipotele si inimile se adauga si ele, apoi se da la cuptor, la foc potrivit, pentru aprox. 30 de minute.

 Se serveste cu salata de sfecla.

 

Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/04/pilaf-cu-pipote-si-inimi.html

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

01.05.2017, 19:15

Bun!

CameliaR 1

01.05.2017, 19:56

Bun, bun!

Ancutsa 1

01.05.2017, 20:44

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume