Pilaf cu pui si legume la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 29 Dec 2017 | 7634 vizualizari

COMENTARII (37)

RODIMUR 1

29.12.2017, 13:42

Bun pilaf!

laura_n 1

29.12.2017, 13:50

Motanel, pariez ca de saptamana viitoare e bataie pe reteta ta )) chiar gustos, si cu castraveti... deja imi ploua in gura

vasimur 1

29.12.2017, 13:50

Adi 1

29.12.2017, 13:56

Bun!

MotanLaOale 1

29.12.2017, 14:03

Multumesc

mirela0911 1

29.12.2017, 14:12

Tare bun e!

Ancutsa 1

29.12.2017, 14:57

Minunat preparatul!

Merisor 1

29.12.2017, 15:24

Ce prezentare frumoasă, Motănel!

Cris2711 1

29.12.2017, 16:03

Cum imi place mie

navidad_2017 1

29.12.2017, 16:10

Ce se intampla cu orezul inmuiat 1 ora in apa rece?... dar cu carnea fiarta si desosata? Multumim ptr reteta.

MotanLaOale 1

29.12.2017, 16:22

Orezul pierde amidonul iar carnea ramane le fel ca la inceput. La Crock Pot se fac toate ingredientele fara sa se sfarame indiferent de timpul de preparare, preparatele au un gust mult mai bun!

MotanLaOale 1

29.12.2017, 16:23

Multumesc

Ina 1

29.12.2017, 16:55

chiar va trebui sa pun si eu la lucru "cuptorul puturos", cum ii spune Costel )

MotanLaOale 1

29.12.2017, 17:49

Constelatialeu 1

29.12.2017, 17:49

Ai umblat la cioroi, Motane?)

miki_a 1

29.12.2017, 18:10

Foarte bun! Iubesc aparatul ăsta de gătit!

MotanLaOale 1

29.12.2017, 18:22

Multumesc

diaconta 1

29.12.2017, 19:10

ce prezentare de revista

navidad_2017 1

29.12.2017, 20:52

Va multumesc ptr explicatie...

Rocsi 1

29.12.2017, 21:05

O super bunatate,mai ales servit si cu un castravecior murat!

MotanLaOale 1

30.12.2017, 01:06

Multumesc

kytz 1

04.01.2018, 13:28

Bun și gustos!

MotanLaOale 1

04.01.2018, 20:16

Ksenya 1

05.01.2018, 10:15

apetisanta prezentare!

MotanLaOale 1

05.01.2018, 21:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cremos cu piept de pui in sos