pilaf cu scoici si pulpita de pui la tigaie

de madab in Fructe de mare, 15 Iul 2015 | 2472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g scoici
  • 150g orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe mici
  • unt
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pilaf cu scoici si pulpita de pui la tigaie:

Speli legumele, ceapa taiata pestisori, morcovul dat pe razatoare si ardeiul cubulete.


Se calesc legumele si peste se pune orezul spalat.


Scoicile se spala si se pun intr-o tigaie cu unt si se gatesc cca 4 minute. Peste care se toarna putina zeama de lamaie.


Se lasa la racit si se scot din carapace.


Sucul obtinut se toarna peste legume si orez si se mai adauga inca 2 cani apa , pana se face orezul.


se condimenteaza cu sare, piper si se pune si cimbrul.


Se adauga si scoicile si se mai lasa putin la fiert La foc mic.


Pulpele se curata , se condimenteaza si se pun in tigaie la prajit.


cand sunt rumenite se adauga langa pilaf si se servesc fie cu gogosari murati, fie cu altfel de muraturi.


Pofta buna ! ! !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf cu scoici si pulpita de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MOKUSKA 1

15.07.2015, 13:59

Alexandra Burz 1

15.07.2015, 13:59

delicios

Panacris 1

15.07.2015, 20:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6150 puncte

MotanLaOale

4939 puncte

mirela0911

4567 puncte

 Adi

4424 puncte

Rocsi

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare cu Tagliatelle