pilaf cu scoici si pulpita de pui la tigaie

de madab in Fructe de mare, 15 Iul 2015 | 1339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g scoici
  • 150g orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe mici
  • unt
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pilaf cu scoici si pulpita de pui la tigaie:

Speli legumele, ceapa taiata pestisori, morcovul dat pe razatoare si ardeiul cubulete.


Se calesc legumele si peste se pune orezul spalat.


Scoicile se spala si se pun intr-o tigaie cu unt si se gatesc cca 4 minute. Peste care se toarna putina zeama de lamaie.


Se lasa la racit si se scot din carapace.


Sucul obtinut se toarna peste legume si orez si se mai adauga inca 2 cani apa , pana se face orezul.


se condimenteaza cu sare, piper si se pune si cimbrul.


Se adauga si scoicile si se mai lasa putin la fiert La foc mic.


Pulpele se curata , se condimenteaza si se pun in tigaie la prajit.


cand sunt rumenite se adauga langa pilaf si se servesc fie cu gogosari murati, fie cu altfel de muraturi.


Pofta buna ! ! !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "pilaf cu scoici si pulpita de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MOKUSKA 1

15.07.2015, 13:59

Alexandra Burz 1

15.07.2015, 13:59

delicios

Panacris 1

15.07.2015, 20:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui umplut servit cu legume