Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini

de Bya Ralu in Porc, 7 Iun 2016 | 5129 vizualizari

 

O combinatie super buna

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez
  • 150 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa mare alba
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini:

Carnea de porc se curata de pielite,se taie cuburi si se pune intr-o craticioara pentru circa 40 minute.

Se pune orezul clatit sub apa rece si scurs,se lasa la foc mic,dupa circa 5 minute adaugam si ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mare.

Cand e aproape fiert se adauga si dovlecelul zucchini si condimentele si se mai completeaza cu apa daca este nevoie.

Se lasa pana cand legumele sunt fierte bine si orezul este facut.

Se presara patrunjel proaspat tocat marunt

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

08.06.2016, 11:22

multumesc

Gherca Daniela 1

08.06.2016, 21:13

mmm foarte bun!

Bya Ralu 1

09.06.2016, 10:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan la cuptor