Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini

de Bya Ralu in Porc, 7 Iun 2016 | 1286 vizualizari

 

O combinatie super buna

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez
  • 150 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa mare alba
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini:

Carnea de porc se curata de pielite,se taie cuburi si se pune intr-o craticioara pentru circa 40 minute.

Se pune orezul clatit sub apa rece si scurs,se lasa la foc mic,dupa circa 5 minute adaugam si ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mare.

Cand e aproape fiert se adauga si dovlecelul zucchini si condimentele si se mai completeaza cu apa daca este nevoie.

Se lasa pana cand legumele sunt fierte bine si orezul este facut.

Se presara patrunjel proaspat tocat marunt

 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

08.06.2016, 11:22

multumesc

Gherca Daniela 1

08.06.2016, 21:13

mmm foarte bun!

Bya Ralu 1

09.06.2016, 10:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!