Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui

de Pur_si_simplu_papa_bun in Pui, 6 Sep 2011 | 8285 vizualizari

 

Rețeta aceasta este ușor și repede de făcut și este perfectă pentru orice zi din săptămână. Merită încercată, mai ales datorită legumelor ieftine și gustoase ce se găsesc în piață.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 porții:
  • • 4 pulpe de pui
  • • o cană de orez (250g)
  • • 3 ardei (verde și roșu)
  • • 2 cepe mijlocii
  • • 2 roșii mari și coapte
  • • pătrunjel verde
  • • ulei de măsline
  • • 3 căni de supă de pui sau din vegeta
  • • puțin vin alb (50 ml)
  • • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui:

Am prăjit pulpele în puțin ulei de măsline până s-au rumenit pe toate părțile, apoi am adăugat ceapa tocată, ardeii tăiați felii, pătrunjelul verde tocat și le-am lăsat să se călească la foc potrivit.

Am adăugat roșiile tăiate cuburi și vinul apoi orezul spălat și le-am lăsat 1 minut să se pătrundă. Supa de pui am turnat-o peste orez, am condimentat cu sare și piper și am dat mâncarea la cuptor să fiarbă încet și să se amestece aromele.

Noi am savurat pilaful cu o salată de roșii cu busuioc. O delicatesă!!!
Să aveți poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu legume și pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui