Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2015 | 1036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. soia cubulete
  • 250 gr. ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 3-4 linguri de ulei
  • 200 gr. orez
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie:

Curatam si spalam ceapa si ardeii. Punem soia la fiert in apa cu sare pentru 10 minute, apoi o lasam la scurs. Calim ceapa intr-o cratita cu ardei,adaugam rosia taiata bucatele. Orezul spalat se pune peste legumele sotate, adaugam 2 cani de apa rece si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se umfla orezul si scade apa. Amestecam ca la cateva minute, sa nu se lipeasca orezul le cratita.


Condimentam, adaugam patrunjel verde si acoperim cratita. Intr-o tigaie punem ciupercile spalate si taiate fasii, adaugam soia fiarta si scursa de apa, pasta de ardei, usturoiul tocat,sare si piper dupa gust si lasam sa se rumeneasca la foc potrivit.


Presaram marar si servim pilaful cu soia si ciuperci.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

15.03.2015, 14:44

geoline 1

15.03.2015, 23:23

f bun

monik80 1

17.03.2015, 16:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume - Philips Multicooker