Pilaf in stil caribian

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2011 | 1745 vizualizari

 

In Caraibe nu prea v-am purtat...

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de unt
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 cup de orez
  • 4 1/2 cup de supa de pui sau de legume
  • 1 ardei iute
  • 1 frunza de dafir
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf in stil caribian:

Se caleste ceapa si usturoiul in untul topit cam 5 minute.


Se adauga orezul si se prajeste putin.


Se adauga restul ingredientelor si se acopera cu un capac.


Cand incepe sa fiarba,se da la foc mic si se mai tine 20 minute.


Se opreste focul si se lasa asa 5 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf in stil caribian" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

kamy 1

27.03.2011, 18:46

se stie ca-mi place orezul

-Miti- 1

27.03.2011, 19:33

kamy,deja nu mai e un secret

mamaieelena 1

28.03.2011, 22:58

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de orez