Pilaf sarbesc

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 6 Apr 2011 | 24710 vizualizari

COMENTARII (25)

Rocsi 1

06.04.2011, 12:21

vreau si eu o portie

elena1988 1

06.04.2011, 12:39

eu pun si ciuperci la orezul sarbesc

MotanLaOale 1

06.04.2011, 12:43

rocsi cu placere

MotanLaOale 1

06.04.2011, 12:44

elena eu il fac separat cu ciuperci din cauza de mofturi ale baiatului

kamy 1

06.04.2011, 13:09

buuuun si eu fac da pun muuulte legume

MotanLaOale 1

06.04.2011, 13:28

kamy

Lau 1

06.04.2011, 13:45

si eu vreau o portie

MotanLaOale 1

06.04.2011, 14:02

cu placere

mihaelaM 1

06.04.2011, 14:23

si eu vreau...

MotanLaOale 1

06.04.2011, 14:30

mai am

madi_marin 1

06.04.2011, 17:29

mmmm....imi place.....

mirela0911 1

06.04.2011, 18:20

ce bun...

RuxyRux 1

06.04.2011, 21:20

Grozav!!!!!! Si-mi place tare cum arata

mamaieelena 1

07.04.2011, 07:23

marcela1979 1

07.04.2011, 07:36

place si mie

Mihaela11_jo 1

07.04.2011, 07:51

Delicios si apetisant

MotanLaOale 1

07.04.2011, 08:12

Multumesc pentru aprecieri

dentistutza 1

07.04.2011, 08:24

delicios. si noua ne place ,cred ca am sa-ti urmez reteta in curand!!! mersi!

MotanLaOale 1

07.04.2011, 09:01

MVMih 1

07.04.2011, 09:06

Excelent. Tare bun, mai ales in perioda asta cand se si manana post.

MotanLaOale 1

07.04.2011, 09:57

Miha 1

07.04.2011, 10:01

Asta le place si copiilor mei, dar cu legumele mici mici mici.

MotanLaOale 1

07.04.2011, 10:40

si eu m-am obisnuit sa le toc marunt .....parca au gust mai bun si se amesteca aromele mai bine

bucatarimcudiana 1

07.04.2011, 18:33

tare bun este

MotanLaOale 1

08.04.2011, 07:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu ciuperci