Pilaf sarbesc

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 6 Apr 2011 | 18353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1si 1/2 pahar orez
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei capia rosii
  • 1 ardei verde
  • 1 cutie Cirio Pelati
  • 1 legatura marar
  • 4 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf sarbesc:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei cateva minute.


Orezul se spala si se lasa in apa rece.


Cand ceapa s-a calit se pun 4 pahare de apa, vegeta, piper si se lasa sa fiarba.


Se adauga orezul scurs in apa clocotita si se fierbe 10 minute, amestecand sa nu se prinda.


Se adauga ardeii curatati si tocati, rosiile maruntite cu tot cu bulion si se mai lasa sa fiarba 10 minute.


Se potriveste de apa si se baga in cuptorul incins pentru 30 minute, amestecand din cand in cand.


Cand a scazut apa si orezul este este facut, se pune mararul tocat marunt, se potriveste de sare si piper si se mai lasa la cuptor cateva minute pana se rumeneste.


Se poate manca ca atare cu muraturi sau folosi garnitura la fripturi.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf sarbesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

07.04.2011, 10:40

si eu m-am obisnuit sa le toc marunt .....parca au gust mai bun si se amesteca aromele mai bine

bucatarimcudiana 1

07.04.2011, 18:33

tare bun este

MotanLaOale 1

08.04.2011, 07:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei gratinati