Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

de Panacris in Mancaruri de post, 5 Dec 2016 | 2704 vizualizari

 

O mâncărică gustoasă pentru zilele de post, iar pentru cele de dulce, o garnitură sățioasă! Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • cca. 600 g ciuperci pleurotus
  • 4 fire praz (cca. 600 g)
  • 2 bucăți ceapă galbenă 
  • 2 bucăți ceapă roșie 
  • 1 bucată ardei kapia 
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare de mare
  • 1 bucată foaie de dafin 
  • 1 lingură boia de ardei dulce 
  • piper proaspăt măcinat
  • 1 legătură mărar proaspăt 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci pleurotus cu praz:

Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă.


Apoi se adaugă ardeiul kapia și ciupercile curățate și tăiate grosier.


Se asezonează de mirodenii și se lasă la gătit acoperit cca. 30 de minute la foc mic.


Spre finalul fierberii, se adaugă mărarul tocat mărunt.


Mâncarea se servește ca atare, acompaniată de mămăligă sau pâine în perioadele de post, iar în perioadele de dulce, se poate servi lângă preparate din carne.


Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci pleurotus cu praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

08.12.2016, 20:48

Ce bunatate!

Bya Ralu 1

09.12.2016, 23:57

foarte bun

diaconta 1

10.12.2016, 23:24

cred ca a fost tare gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Salata de orez prefiert