Hrișcă cu legume (Grechka s ovoshchami)

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 4 Apr 2012 | 7165 vizualizari

 

O mâncare specifică bucătăriei rusești.
Se poate servi ca atare sau poate constitui o garnitură la carne/pește.

 

INGREDIENTE

  • 500 g hrișcă;
  • 1 ceapă;
  • 2 legături de ceapă verde;
  • 2-3 morcovi;
  • delikat de legume;
  • zeamă de lămâie - opțional;
  • ulei de floarea soarelui;
  • 1 legătură mărar;
  • sare;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrișcă cu legume (Grechka s ovoshchami):

Hrișca se pune la umflat în apă fierbinte timp de câteva minute.


Se călește ceapa în ulei încins, se adaugă morcovii rași, se condimentează, iar la final se adaugă hrișca strecurată.


Se sotează totul câteva minute și gata...



Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Hrișca se poate prepara termic, prin fierbere, conform instrucțiunilor de pe pachet sau se poate hidrata cu apă rece - se lasă peste noapte sau apă fierbinte - câteva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrișcă cu legume (Grechka s ovoshchami)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 12:07

bun,bun

Ina 1

10.04.2012, 22:15

nici acum n-am gatit hrisca pe care-o am...

DinDragostePentruGatit 1

10.04.2012, 22:23

Ina, ii si vine ei randul.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole