Pink Cake ( Tort roz )

de gaby_duceag in Torturi, 22 Mai 2011 | 20400 vizualizari

COMENTARII (109)

soryna1981 1

04.06.2011, 20:06

gaby_d spune-mi si mie te rog cum ai procedat cu portiunea din mijloc de a iesit zebra?...am citit eu ce ai scris la reteta dar sa inteleg mai bine....incepi din mijloc si pui o cantitate cu cacao peste acea cantitate pui cu alb peste cu cacao si tot asa?....sau cum?si ea fiind pusa una peste alta se revarsa pe langa ca un val ...?astept sa-mi explici...oricum frumos si felicitari

gaby_duceag 1

04.06.2011, 21:13

Soryna, cremele obtinute au o consistenta destul de legata, nu sunt lichide tare. Am inceput cu una dintre culori, punand doua liguri din compozitie in mijloc; am continuat cu cealalta culoare, apoi am alternat punand mereu tot in mijloc. Ea se repartizeaza frumos (nu neaparat perfect uniform), si tot pui cand din una, cand cealalta, pana le termini. Astepti apoi doua minute sa se aseze, fara a mai face tu ceva.
Uite, am cautat pe net metoda in imagini care sper sa te ajute mai mult .
http://www.azcookbook.com/azeri/zebra-tortu/

gaby_duceag 1

16.02.2013, 13:50

ce tort frumos am facut eu ..odata..

Bya Ralu 1

02.07.2013, 21:57

ce pink e

getix 1

17.04.2014, 13:31

Arata foarte bine, imi place mult sectiunea, chiar cautam un tort pe care sa-l fac pentru Paste

Lia_ 1

17.04.2014, 14:13

uitasem sectiunea asta si roz si diafan

Ancutsa 1

14.09.2016, 15:39

Un vis in roz! Arata grozav!

Catalina L 1

26.11.2016, 14:15

foarte reusit, bravo

dantes 1

27.11.2016, 07:22

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat Montignac