Pink Cake ( Tort roz )

de gaby_duceag in Torturi, 22 Mai 2011 | 20330 vizualizari

COMENTARII (109)

soryna1981 1

04.06.2011, 20:06

gaby_d spune-mi si mie te rog cum ai procedat cu portiunea din mijloc de a iesit zebra?...am citit eu ce ai scris la reteta dar sa inteleg mai bine....incepi din mijloc si pui o cantitate cu cacao peste acea cantitate pui cu alb peste cu cacao si tot asa?....sau cum?si ea fiind pusa una peste alta se revarsa pe langa ca un val ...?astept sa-mi explici...oricum frumos si felicitari

gaby_duceag 1

04.06.2011, 21:13

Soryna, cremele obtinute au o consistenta destul de legata, nu sunt lichide tare. Am inceput cu una dintre culori, punand doua liguri din compozitie in mijloc; am continuat cu cealalta culoare, apoi am alternat punand mereu tot in mijloc. Ea se repartizeaza frumos (nu neaparat perfect uniform), si tot pui cand din una, cand cealalta, pana le termini. Astepti apoi doua minute sa se aseze, fara a mai face tu ceva.
Uite, am cautat pe net metoda in imagini care sper sa te ajute mai mult .
http://www.azcookbook.com/azeri/zebra-tortu/

gaby_duceag 1

16.02.2013, 13:50

ce tort frumos am facut eu ..odata..

Bya Ralu 1

02.07.2013, 21:57

ce pink e

getix 1

17.04.2014, 13:31

Arata foarte bine, imi place mult sectiunea, chiar cautam un tort pe care sa-l fac pentru Paste

Lia_ 1

17.04.2014, 14:13

uitasem sectiunea asta si roz si diafan

Ancutsa 1

14.09.2016, 15:39

Un vis in roz! Arata grozav!

Catalina L 1

26.11.2016, 14:15

foarte reusit, bravo

dantes 1

27.11.2016, 07:22

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Duet