Pipirighei Tinghisiti

de Bunica in Mancaruri de post, 9 Sep 2009 | 5955 vizualizari

 

Am reteta de la o distinsa doamna din Teghirghiol, Sica Draghici. Am mancat, am facut si va spun ca este o nebunie pentru papilele gustative.

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei capia
  • 4 rosii mari
  • ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • foaie de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipirighei Tinghisiti:

Se spala ardeii, se sterg cu un prosop de bucatarie si se prajesc in ulei. Se scot din tigaie si se lasa la racit intr-un castron.Se arunca uleiul in care s-au prajit ardeii, se pune ulei proaspat in care se prajesc rosiile date pe razatoare -10-15 min. Apoi se adauga sare, piper, zahar,1 foaie de dafin mica,  patrunjel si usturoi. Se toarna sosul obtinut peste ardei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipirighei Tinghisiti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

rivka 1

09.09.2009, 22:41

Vai Bunica ce pofta mi-ati facut.
Usturoiul l-ati lasat sa dea cateva clocote in sos sau cum l-ati adaugat sosului si ati turnat totul peste ardei?

Vai dar ce minunatie cred ca e fff bun cu cartofi prajiti,
, numai bunataturi faceti ce nepoti copii fericiti trebuie sa aveti sper ca va apreciaza, numai cand nu mai ai realizezi ce lucru minunat asa o bunica.

Bunica 1

09.09.2009, 23:17

rivka, usturoiul l-am pus pisat impreuna cu celelalte condimente

rivka 1

09.09.2009, 23:21

Mor !!!, de pofta stiu deja gustul, maine il si fac ca si asa nu stiam ce sa mai gatesc...asta da mancare pe gustul meu si asa cu mul usturoi,, sangele apanu se face,multumim de reteta bunica , sa mai puneti si altele cat mai des.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu ciuperci forestiere