Pipote cu ciuperci

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 31 Mar 2015 | 8539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o tava de pipote
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1/2 tavita ciuperci taiate felii
  • ulei de masline
  • 1 cub de unt
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • vegeta,piper,fulgi de chilli,oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote cu ciuperci:

Pipotele se pun intr-o cratita cu apa la fiert. Se fierb cam 1ora - 1 ora jumatate (pana cand sunt fierte).

Ceapa o tocam marunt, o punem la calit in uleiul de masline, dupa cateva minute se adauga si morcovul dat pe razatoarea mare, se stinge cu putina apa.

Se adauga ciupercile taiate bucati mai mici, se adauga untul si se lasa la foc mic sa se caleasca.

Se pune putina apa, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba putin legumele.

Cand pipotele sunt gata se scurg de apa, se taie in bucati mai mici si se adauga peste legumele fierte.

Se pun condimentele si pasta de tomate, se lasa pana scade putin sosul.

Se servesc cu garnitura de cous-cous sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pipote si inimioare de pasare