Miel impanat

de Ina in Mancaruri cu carne, 22 Mai 2010 | 8138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa intreaga de miel, cu coasta 
  • spinare de miel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o capatana de usturoi
  • o cescuta cu ulei
  • un pahar cu vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel impanat:

Dupa ce impartim mielul in 4 , scotand pulpele cu tot cu coaste, facem cu cutitul buzunarase in carne si intre coste, pe care le umplem cu multe felii de usturoi. Ungem carnea cu ulei, o presaram cu sare, piper si mult cimbru, apoi o asezam in tava. Turnam un pahar de vin si unul de apa si dam la cuptor cca o ora si jumatate, pana devine carnea rumena si se desprinde de pe oase.

 

TIPS-URI

1

Cu cat impanam carnea cu mai mult usturoi , cu atat va avea un gust mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel impanat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

Hand Mixer Pink

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (11)

Ina 1

23.05.2010, 22:07

Va zic noapte buna!

kukibella 1

02.05.2013, 09:55

ralu_ca 1

19.04.2014, 15:08

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!