Miel impanat

de Ina in Mancaruri cu carne, 22 Mai 2010 | 6860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa intreaga de miel, cu coasta 
  • spinare de miel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o capatana de usturoi
  • o cescuta cu ulei
  • un pahar cu vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel impanat:

    Dupa ce impartim mielul in 4 , scotand pulpele cu tot cu coaste, facem cu cutitul buzunarase in carne  si intre coste, pe care le umplem cu multe  felii de usturoi. Ungem carnea cu ulei, o presaram  cu  sare, piper si mult cimbru, apoi o asezam in tava. Turnam un pahar de vin si unul de apa si dam la cuptor cca o ora si jumatate, pana devine carnea  rumena si se desprinde de pe oase. 

 

TIPS-URI

1

Cu cat impanam carnea cu mai mult usturoi , cu atat va avea un gust mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel impanat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Miel impanat-0
Miel impanat-1
Miel impanat-2
Miel impanat-3
Miel impanat-4
Miel impanat-5
Miel impanat-6
Miel impanat-7
Miel impanat-8

COMENTARII (11)

Ina

Ina 1

23.05.2010, 22:07

Va zic noapte buna!

kukibella

kukibella 1

02.05.2013, 09:55

ralu_ca

ralu_ca 1

19.04.2014, 15:08

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!