Ceapa si ardeiul se calesc putin in ulei, pana se inmoaie, apoi se adauga si foile de dafin si pipotele spalate bine si maruntite,
Se omogenizeaza bine si se lasa sub capac cam 10 min, apoi se pune si mazarea si se acopera cu apa pana trece peste mazare.
Se lasa la foc potrivit sub capac cam jumatate de ora, apoi se adauga si rosiile taiate cubulete.
Se mai lasa pana se face bine mazarea.
Daca vreti sa aiba mai mult sos se poate face un amestec din o lg. de faina ( eu folosesc amidon) cu o lg. de smantana si putina apa si se toarna peste .
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro