Mazare proaspata cu pipote de pui

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 10 Iul 2011 | 2797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie de pipote, cam 350 gr
  • mazare proaspata, 300 gr
  • o ceapa
  • un ardei
  • 2 rosii proaspete sau decojite din conserva
  • sare, piper, 2 foi de dafin, ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare proaspata cu pipote de pui:

Ceapa si ardeiul se calesc putin in ulei, pana se inmoaie, apoi se adauga si foile de dafin si pipotele spalate bine si maruntite,


Se omogenizeaza bine si se lasa sub capac cam 10 min, apoi se pune si mazarea si se acopera cu apa pana trece peste mazare.


Se lasa la foc potrivit sub capac cam jumatate de ora, apoi se adauga si rosiile taiate cubulete.


Se mai lasa pana se face bine mazarea.


Daca vreti sa aiba mai mult sos se poate face un amestec din o lg. de faina ( eu folosesc amidon) cu o lg. de smantana si putina apa si se toarna peste .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare proaspata cu pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

adasev12 1

11.07.2011, 12:33

mirela, ms
mihaela, vino iubita, bucurosi d eoaspeti oricand

adasev12 1

11.07.2011, 12:33

mamaie, diva....ms

Lau 1

11.07.2011, 13:42

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Aripioare in sos de smantana