Piramide dulci

de mimmi in Dulciuri, 10 Iun 2011 | 7628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • caise,
  • 1 plic praf budinca cu gust de frisca,
  • 150 ml frisca lichida,
  • 400 ml lapte,
  • 3 linguri zahar,
  • biscuiti,
  • zahar pudra.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piramide dulci:

Spalam caisele,le taiem jumatati si le scoatem samburii.


Punem 400 ml lapte la fiert. Intr-un pahar amestecam praful de budinca cu 3 linguri zahar si 4 linguri de lapte (din cele 400 ml ), le amestecam si le turnam in lapte. Lasam budinca putin sa se raceasca dupa care o amestecam cu 150 ml frisca lichida batuta.


Luam o forma de chec,care o tinem intr-o parte sa putem forma piramida . Punem un strat de biscuiti,ungem cu putin crema mai punem un strat de biscuiti,adaugam un strat de crema,jumatatile de caise,restul de crema dupa care nivelam frumos si la final punem un strat de biscuiti. Dam la rece cca 2 ore dupa care pudram cu zahar si servim .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piramide dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MIUTA 1

11.06.2011, 21:28

Lau 1

11.06.2011, 21:56

MotanLaOale 1

14.06.2011, 10:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopidă împănată cu cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:07

Briose cu banane

ieri la 14:00

Ciorba de perisoare a la grec

ieri la 13:03

Salata Curcubeu

de RODIMUR 5

ieri la 00:52

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu cremă ganache