Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti

de ianculubita in Dulciuri, 3 Mai 2013 | 9481 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Sa ramanem in Moldova si sa va servesc cu niste papanasi cu dulceata!! aici sunt stapana pe mine!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250g branza de vaci
  • 4linguri faina
  • 1ou
  • 2linguri gris
  • 2linguri zahar
  • sare
  • putin bicarbonat
  • arome
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un bol amestecam faina cu gris,sare,zahar,aromele,oul batut,branza si bicarbonatul stins;

Omogenizam bine totul iar dupa ce s-a odihnit 10min rupem din aluat cate o bucatica sau cu o lingurita,pentru a fi toate egale,presaram palmele,aluatul si masa cu faina apoi formam o sfera mica,o aplatizam,facem o gaura in mijloc cu degetul si le punem la prajit in mult ulei incins iar dupe ce toate sferele pentru papanasi s-au prajit le scoatem pe un prosop.

In paralel,prajim tot atatea sfere mici,cati papanasi avem.

Servim pe farfurie papanasi cu smantana pusa in gaura din mijloc,sfera deasupra si dulceata.

TIPS-URI

1

focul la prajit trebuie sa fie potrivit,altfel papanasii raman cruzi la mijloc

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Alexandra Burz 1

03.03.2014, 08:22

preferatii mei

ianculubita 1

03.03.2014, 15:52

Ma bucur Alexandra

Gicuta 1

03.07.2014, 10:12

am facut si eu dupa aceasta reteta numai ca eu am mai adaugat o lingura de zahar, au iesit ff buni, multumim!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti cu smantana si dulceata