Inghetata cu cafea

de Lau in Dulciuri, 8 Iul 2012 | 1524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 100 g cafea instant(eu am folosit 3 plicuri de 3 in 1)
  • 500 ml smantana
  • 50 g ciocolata
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cafea:

Laptele il punem la fiert si cand incepe sa fiarba dam deoparte,adaugam cafeaua si 100 g zahar si amestecam,


Batem ouale intr-un vas adanc,adaugand treptat laptele cu cafeaua si zaharul ramas,amestecand continuu,


Punem compozitia din nou pe foc amestecand continuu pana se ingroasa,se opreste focul si se lasa sa se raceasca complet,adaugam smantana si dam la congelator


Amestecam din 30 de minute ca sa nu se formeze ace de gheata,


Ultima data adaugam ciocolata taiata bucati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lau 1

11.07.2012, 15:23

am folosit smantana pentru frisca,dar cred ca merge si smantana cu 20%grasime

anomisana 1

12.07.2012, 11:23

Multumesc

Lau 1

12.07.2012, 11:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Baked Alaska