Palmieri cu cacao si cocos - de post

de mihaelar63 in Dulciuri, 8 Apr 2015 | 979 vizualizari

 

Am dorit un dulce rapid de post cu gust de ciocolata.
In rezerva ,,federala'' se regasea si un pachet cu alaut frantuzesc de placinta. Asa ca am trecut la treaba.Umplutura de cacao amestecata cu cocos a corespuns asteptarilor mele.

 

INGREDIENTE

1 foaie aluat frantuzesc de placinta

  • 2 linguri zahar brun
  • 2 linguri scortisoasoara macinata

Umplutura:

  • 100 gr cacao
  • 100 gr fulgi cocos
  • 4 linguri zahar brun
  • 4 linguri apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri cu cacao si cocos - de post:


  1. Am dezghetat faia de placinta la temperatura camerei .

  2. Am preparat umplutura amestecand ingredientele date .

  3. Am presarat blatul de lucru cu zahar brun si scortisoara si peste am asezat foaia de placinta .

  4. Am distribuit in mod egal umplutura pe suprafata aluatului .

  5. Am rulat capetele foii dinspre margini catre mijloc .

  6. Am dat aluatul la congelator 10 minute sa se intareasca si am taiat felii de grosimea unui deget .

  7. ,, Palmierii '' obtinuti i-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt si-i-am dat la cuptor 30 minute .Dupa 15 minute i-am intors si pe partea ceialalata .

 

TIPS-URI

1

Amestecul de umplutura a fost usor crocant (delicios) datorita fulgilor de cocos

2

Daca doriti palmierii sa fie mai dulci , ii puteti pudra cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu cacao si cocos - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bunica 1

09.04.2015, 14:52

Bui,buni!

Rocsi 1

09.04.2015, 21:13

Am sosit sa iau cateva bucati

Corinuta 1

13.04.2015, 11:38

Tare buni sunt palmierii! Cu cocos nu am facut, dar urmeaza!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere de post