Pişcacios

de mena29 in Salate, 17 Noi 2011 | 5447 vizualizari

 

Am aceasta reteta de la soacra mea şi imi place foarte mult. Aş fi vrut sa o postez acum vreo luna şi jumatate însa din lipsa de timp nu am reuşit.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogoşari
  • 1,5 kg ceapa alba
  • 250 gr ardei iute
  • 2 linguri rase de sare fara iod
  • 400 gr zahar
  • 500 ml oţet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pişcacios:

Spalam gogoşarii şi ardeiul iute,curăţam ceapa şi o spalăm. Le taiem toate julien şi le punem intr-o cratiţă,adăugăm oţetul,zaharul şi sarea.Punem cratiţa pe aragaz,la foc potrivit. Din momentul in care a început sa fiarba,lasam pe foc inca 20 de minute.


Punem salata fierbinte in borcane curate cu capac.Intoarcem borcanele cu capul in jos preţ de 5 min. dupa care le întoarcem la loc şi le depozitam în camară.Borcanele nu necesita sterilizare.


Puteti servi aceasta salata langa o friptura sau cum va place vouă .Mie îmi place şi aşa cum este ea,cu paine.

 

TIPS-URI

1

Eu spal bine borcanele inainte de a le umple,le clatesc si le bag in cuptorul de la aragaz cca.15 min la 200 grade C sa se usuce bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pişcacios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (68)

mena29 1

07.01.2012, 15:21

Si eu,draga mea

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:14

iri_iri 1

09.04.2012, 22:28

interesanta si chear pare sa fie super buna....felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet