Piscot cu frisca si ananas

de mirela suba in Prajituri, 19 Apr 2013 | 1021 vizualizari

 

Este o reteta simpla si usoara! Si foarte rapida!

 

INGREDIENTE

  • piscoturi 6 buc
  • frisca (la cutie mica)
  • ananas bucatele
  • ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscot cu frisca si ananas:

Piscoturile se inmoaie in siropul de la ananas,se rup in doua si se pun in bol mic pentru salata,se pun cate 4 bucatele,intre ele se pun bucatele de ananas,se face numai patul. Apoi se pune frisca un strat. Dupa ce se pune primul strat de frisca,se pun din nou bucatele de ananas si din nou frisca. Se uniformizeaza la suprafata si se rade ciocolata.

Dupa ce ati terminat,se lasa la rece in frigider cat timp doriti. Se pot manca si pe loc daca doriti,eu intotdeauna le las la rece timp de 30 min si apoi le servesc.

Daca doriti mai multe portii trebuie doar sa aveti mai multe piscoturi,frisca si ananas.

Va doresc Pofta Mare la desert!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscot cu frisca si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Piscot cu frisca si ananas-0
Piscot cu frisca si ananas-1

COMENTARII (4)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

19.04.2013, 16:57

mirela suba

mirela suba 1

19.04.2013, 17:55

sper sa o incercati si sa va placa

Rocsi

Rocsi 1

19.04.2013, 20:36

Bun..

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!