Piure de broccoli

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2009 | 5817 vizualizari

Piure de broccoli

 

O garnitura sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 750 gr broccoli
  • 1,5 litri de apa
  • 1,5 lingurite de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de broccoli:

Se desface broccoli in buchetele si se indeparteaza partile tari si cele ingalbenite. Se fierbe broccoli circa 20-25 de minute. Se scurge, apoi se face piure adaugindu-se 2 linguri din apa in care a fier.

Citeste si tehnici de fierbere

TIPS-URI

1

pentru a intari piurel de broccoli, puneti la fiert si 1-2 cartofi impreuna cu broccoli, apoi amestecati-le

2

pentru un gust mai bun, zdrobiti 1-2 catei de usturoi in apa in care fierbe broccoli

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

PapaBun 1

17.10.2009, 16:33

La fel, piureul de pastarnac e foarte bun, britanicii il folosesc la garniturile de carne.
La piureul de broccoli, daca vreti sa nu iasa asa moale, ca sa nu fiti nevoiti sa puneti cartofi, mai bine gatiti-l la aburi, va avea un continut de apa mai scazut.

Bucataras 1

18.10.2009, 09:00

him, n-am mincat piure din pastirnac

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:42

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose din malai cu broccoli