Piure de cartofi cu batoane de calamar

de iri_iri in Peste, 24 Mar 2015 | 1385 vizualizari

 

Timpul ne omoară si de multe ori alegem soluții rapide pentru a prepara mâncăruri destul de usoare, atât pentru adulti cât si pentru copii.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 6-7 cartofi albi,
  • 150ml lapte,
  • o lingură de unt,
  • sare si o cutie de batoane de calamar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu batoane de calamar:

Cartofii ii curățăm, spălăm si apoi îi punem la fiert in apă călduță cu un pic de sare.


Cat fierb cartofii, punem la încins 100ml ulei, peste care așezăm batoanele de calamar pe care le rumenim pe ambele părți.


După ce s-au rumenit, le asezam pe o farfurie peste care am pus un prosop de hârtie pentru a se absoarbe uleiul in exces.


După ce au fiert cartofii, îi scurgem de zeamă, ii pisam si adaugăm laptele si untul amestecând până se omogenizează bine. Cand foamea te apasă este foarte usor si rapid de preparat .


Se servesc imediat.


Poftă Bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu batoane de calamar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

iri_iri 1

27.03.2015, 13:25

Mulțumesc

mena29 1

03.04.2015, 21:29

Mmm,bun bun!

iri_iri 1

03.04.2015, 21:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Inele de calamar si sos de iaurt