Piure de cartofi cu carne de porc marinata

de dana1986 in Porc, 23 Aug 2011 | 8469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 1-2 linguri de margarina
  • lapte
  • sare
  • 9 bucati de carne de porc
  • 75 ml vin
  • piper
  • vegeta
  • paprika
  • 100 ml ulei
  • 75 ml bere
  • oregano
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu carne de porc marinata:

Punem cartofii la fiert, iar cand s-au fiert ii scurgem de apa ii pisam, ii amestecam cu laptele, margarina si sarea si obtinem pireul.

Carnea o punem intr-un vas la marinat impreuna cu toate celelelte ingrediente. Acoperim vasul si il punem la frigider pentru 30-60 minute, dupa care o scoatem, o punem in tava si o dam la cuptor pentru inca 50-60 minute.

Servim piureul impreuna cu carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu carne de porc marinata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava