Piure de cartofi cu carnita si sos

de geobucataras in Porc, 23 Iul 2014 | 3739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • margarina
  • lapte
  • sare
  • carnita de porc aprox.500 gr
  • un ardeu gras rosu
  • 4 cepe
  • vin alb apox o cana
  • o ceasca de apa
  • sos de rosii
  • 2 foi de dafin
  • piper si delikat de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu carnita si sos:

Carnea de porc o taiem cubulete mici si o punem la fiert unde o lasam sa fiarba aprox 20-25 min.

Intre timp taiem ceapa ff marunt si ardeiul. Dupa ce s-a fiert carnea o punem intr-un pic de ulei la prajit doar cat sa se rumeneasca un pic nu prea tare, cand s-a prajit punem ceapa cu ardeiul sa se caleasca. Cand s-au calit turnam vinul si apa si lasam sa fiarba. Intre timp punem foile de dafin, piperul si delicatul. Este foarte simplu de facut.

Piureul cred ca stim cu totii cum se face :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu carnita si sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor