Piure de cartofi cu cotlet de porc umplut cu carne tocata

de trifadalia in Porc, 5 Aug 2019 | 1946 vizualizari

 

O mancare ideala pentru mesele de duminica in familie.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cotlet de porc 800 gr
  • 300 gr spata de porc
  • 3 buc catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita condimente pentru carne de porc
  • 4 linguri sos barbeque
  • 1 lingura de untura de porc
  • 150 ml vin rosu
  • Piure:
  • 500 gr cartofi
  • 100 ml lapte
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 50 ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu cotlet de porc umplut cu carne tocata:

Cotletul de porc se taie pe jumatate si se bate cu ciocanul de snitele, apoi se pune sare, piper si usturoi ( 1 catel), se lasa sa stea asa 2-3 ore.

Spata de porc se toaca si se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru carne de porc si usturoi ( 2 catei) si se intinde peste cotletul de porc batut bine. Apoi se ruleaza si se leaga cu sfoara pentru a nu se desface la cuptor.

Se asaza carnea rulata in vasul de yena, se adauga vinul si untura si se pune la cuptor pentru o ora jumatate la 200 grade. Inainte de a o scoate din cuptor cu jumatate de ora, se unge carnea pe fiecare parte cu sosul barbeque.

Intre timp se curata cartofii, se spala si se taie cuburi, alaturi de un catel de usturoi care se pun la fiert. Cand cartofii s-au fiert, se strecoara, se adauga uleiul si sarea si se blendeaza. Se adauga si laptele fierbinte.

Se serveste alaturi de rulada feliata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu cotlet de porc umplut cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

06.08.2019, 10:38

Buuun!

Rocsi 1

07.08.2019, 20:12

Cred ca a iesit tare bun acest cotlet umplut!

dantes 1

11.08.2019, 10:16

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci