Piure de cartofi dulci cu pui si sos de ghimbir cu cocos

de papabundetot in Pui, 14 Iun 2013 | 2890 vizualizari

 

Dupa atatea zile cu mielul de Paste,am zis sa ne revenim un pic si am facut 2 zile la rand pui,in retete cred eu cat mai usoare,sau cel putin asta intentionam si feedbackul a fost bun.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • sos de soia
  • apa de flori de portocal
  • curry,chilly,busuioc uscat
  • un ou
  • susan
  • ulei
  • cartofi dulci
  • usturoi
  • unt
  • lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi dulci cu pui si sos de ghimbir cu cocos:

Am luat 6 pulpe de pui dezosate pe care le-am marinat de pe o zi pe alta cu sos soia,apa de flori de portocal,curry,chilly,busuioc uscat. a doua zi dupa ce s-au marinat le-am taiat fasii nu foarte subtiri pe care le-am dat prin ou amestecat cu susan si ff putin pesmet si apoi le-am prajit in ulei. Separat am pus la fiert 2 cartofi dulci (erau foarte mari…ca sa va faceti o idee unul avea 887 gr . Dupa ce cartofii au fiert i-am bagat la blender impreuna cu un catel de usturoi, putin unt si lapte (cat e necesar in functie de consistenta dorita la piure).

Am servit apoi cartofii (pe care am presarat putina ceapa verde pentru decor si contrast) alaturi de bucatelele de pui inmuiate in sosul de ghimbir cu cocos si apa de flori de portocal. Reteta sosului o gasiti in sectiunea sosuri.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi dulci cu pui si sos de ghimbir cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Shepherd's Pie cu carne de pui