Piure de cartofi dulci cu pui si sos de ghimbir cu cocos

de papabundetot in Pui, 14 Iun 2013 | 1572 vizualizari

 

Dupa atatea zile cu mielul de Paste,am zis sa ne revenim un pic si am facut 2 zile la rand pui,in retete cred eu cat mai usoare,sau cel putin asta intentionam si feedbackul a fost bun.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • sos de soia
  • apa de flori de portocal
  • curry,chilly,busuioc uscat
  • un ou
  • susan
  • ulei
  • cartofi dulci
  • usturoi
  • unt
  • lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi dulci cu pui si sos de ghimbir cu cocos:

Am luat 6 pulpe de pui dezosate pe care le-am marinat de pe o zi pe alta cu sos soia,apa de flori de portocal,curry,chilly,busuioc uscat. a doua zi dupa ce s-au marinat le-am taiat fasii nu foarte subtiri pe care le-am dat prin ou amestecat cu susan si ff putin pesmet si apoi le-am prajit in ulei. Separat am pus la fiert 2 cartofi dulci (erau foarte mari…ca sa va faceti o idee unul avea 887 gr . Dupa ce cartofii au fiert i-am bagat la blender impreuna cu un catel de usturoi, putin unt si lapte (cat e necesar in functie de consistenta dorita la piure).

Am servit apoi cartofii (pe care am presarat putina ceapa verde pentru decor si contrast) alaturi de bucatelele de pui inmuiate in sosul de ghimbir cu cocos si apa de flori de portocal. Reteta sosului o gasiti in sectiunea sosuri.

Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi dulci cu pui si sos de ghimbir cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

15.06.2013, 11:26

Bya Ralu

Bya Ralu 1

02.07.2013, 14:14

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!