Piure de cartofi si carne de pui

de aalliinnaa07 in Pui, 10 Mai 2012 | 1468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru piure:
  • 10 cartofi mari
  • unt
  • 1 ceapa
  • ulei sare
  • Pentru carne:
  • carne de pui(ciocanele de pui)
  • usturoi
  • boia
  • condimente pentru carne
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi si carne de pui:

Piureul de cartofi:


Curatam cartofii,ii spalam,ii taiem si apoi punem apa pana trece peste ei intr-o oala si ii fierbem 30-40 minute.


Pana se fierb cartofii taiem marunt 1 ceapa si o calim.


Dupa ce s-au fiert cartofii luam oala de pe foc si scurgem apa de pe cartofi,adaugam ceapa si uleiul in care s-a calit,adaugam si unt pe rand pana devine un piure moale si mixam cu mixerul pana devine un piure cremos,iar la sfarsit adaugam sare dupa gust.


Ciocanelele de pui le condimentam cu usturoi pisat,boia si condimente pentru carne si le asezam intr-o tiagaie cu ulei si le prajim timp de 30 de minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

alinutzika 1

11.05.2012, 15:02

o mancare simpla, dar tare gustoasa!

Sim0na 1

11.05.2012, 20:33

Cris2711 1

12.05.2012, 21:24

papica buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos rosu