Pizza

de Rocsi in Pizza, 16 Sep 2010 | 4649 vizualizari

 

Va spun de la inceput ca nu mai am ,,,,,am facut acum vreo 3 saptamani....

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 1 lingura margarina
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • drojdia cat o nuca
  • apa minerala pentru framantat
  • faina cat cuprinde
  • un strop de sare
  • pentru umplutura:
  • pastrama
  • masline
  • un borcanel mic de ciuperci conservate
  • sunca
  • cascaval
  • 2 oua
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

blatul:

intr-un lighean se amesteca oul cu smantana si margarina.

drojdia se freaca cu putina apa minerala ,calduta.

se pune si aceasta in lighean.

se pune faina si incepe sa se framante.

se sareaza si adaugam apa minerala cata este nevoie sa iese un aluat ca de paine.

il lasam sa creasca cam 20 min.

umplutura:

pastrama si sunca se feliaza.apoi se taie cubulete.

ciupercile se scot din borcan,se spala bine,se scurg apoi le taiem bucatele potrivite.

maslinele le taiem feliute.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

pregatim pizaa:

luam aluatul si intindem o foaie subtire.

o asezam intr-o tava rotunda de pizza(sau o tava normala nu conteaza) unsa cu putina margarina.

apoi ungem foaia cu keiceap.

punem putin cascaval ras.

apoi incepeam sa punem ciupercile,sunca si pastrama,maslinele si cascaval ceva mai mult .

ouale le batem bine si le turnam uniform deasupra.

dam tava in cuptorul incins pana ce aceasta este gata.

apoi o serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

19.09.2010, 18:46

hai ma ca nu va prostesc...pai asa a fost sa fie..atunci cand am facut nu am avut timp sa pun...abia acum am vazut pozele..las k faceti si singurele ca sunteti fete harnicute

Corinuta 1

19.09.2010, 20:30

Ce mumoasa esti...............

Rocsi 1

20.09.2010, 10:53

multumesc mult mult corina de compliment

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza XXL cu blat pufos