Floricele mini-pizza

de Bucataras Diana in Pizza, 14 Dec 2016 | 2704 vizualizari

 



Ce imi place la "floricele" astea, este ca poti folosi ce ingrediente ai prin frigider, in functie de gust si imaginatie si ca piticul meu le savureaza de fiecare data. De data aceasta am folosit ingredientele de mai jos. :) Nu am trecut cantitatile, deoarece, asa cum spuneam, combinam ce avem prin frigider.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj
  • kaizer
  • salam
  • cascaval
  • rondele de ardei gras
  • rondele de praz
  • burta de somon afumat
  • chia
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele mini-pizza:

Intindem aluatul si il taiem patratele, pe care le mai intindem un pic cu sucitorul. Pe fiecare patrat, punem o felie sau jumatate de felie de salam, in functie de diametru. Fiecare patrat il taiati pe la colturi, dar fara a taia marginea laturii din mijloc, apoi punem o feliuta subtire de cascaval, o rondea de ardei si una de praz si presaram seminte de chia. Ridicam coltul taiat spre mijlocul umpluturii, la fel facem si cu coltul opus, il aducem spre mijloc si lipim varful de centru. Facem la fel si cu celelalte colturi, lipim bine cu degetul, varfurile si avem o prima floare de pizza. La fel am facut si mini pizza cu kaizer si cu somon. Facem asa toate patratele de aluat, le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor la 180-200 de grade C - o temperatura medie. Le lasam pana se rumenesc frumos, le scoatem, le lasam sa se racoreasca putin si sevim cu ketchup. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele mini-pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

18.12.2016, 06:59

multumesc pentru idee! Nu am foietaj dar prepar repede un aluat dospit pana se trezesc copii Fara carne, doar cu branzeturi si ou

Bucataras Diana 1

18.12.2016, 07:20

Cu mare drag

dantes 1

18.12.2016, 07:20

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pateuri a la Ela