Floricele mini-pizza

de Bucataras Diana in Pizza, 14 Dec 2016 | 399 vizualizari

 



Ce imi place la "floricele" astea, este ca poti folosi ce ingrediente ai prin frigider, in functie de gust si imaginatie si ca piticul meu le savureaza de fiecare data. De data aceasta am folosit ingredientele de mai jos. :) Nu am trecut cantitatile, deoarece, asa cum spuneam, combinam ce avem prin frigider.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj
  • kaizer
  • salam
  • cascaval
  • rondele de ardei gras
  • rondele de praz
  • burta de somon afumat
  • chia
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele mini-pizza:



Intindem aluatul si il taiem patratele, pe care le mai intindem un pic cu sucitorul. Pe fiecare patrat, punem o felie sau jumatate de felie de salam, in functie de diametru. Fiecare patrat il taiati pe la colturi, dar fara a taia marginea laturii din mijloc, apoi punem o feliuta subtire de cascaval, o rondea de ardei si una de praz si presaram seminte de chia. Ridicam coltul taiat spre mijlocul umpluturii, la fel facem si cu coltul opus, il aducem spre mijloc si lipim varful de centru. Facem la fel si cu celelalte colturi, lipim bine cu degetul, varfurile si avem o prima floare de pizza. La fel am facut si mini pizza cu kaizer si cu somon. Facem asa toate patratele de aluat, le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor la 180-200 de grade C - o temperatura medie. Le lasam pana se rumenesc frumos, le scoatem, le lasam sa se racoreasca putin si sevim cu ketchup. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele mini-pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

18.12.2016, 06:59

multumesc pentru idee! Nu am foietaj dar prepar repede un aluat dospit pana se trezesc copii Fara carne, doar cu branzeturi si ou

Bucataras Diana 1

18.12.2016, 07:20

Cu mare drag

dantes 1

18.12.2016, 07:20

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Mini pizza rulata