Pizza cu ton

de Ina in Pizza, 28 Sep 2013 | 1408 vizualizari

 

Sursa : http://www.caietulcuretete.com

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 ml apa
  • 1,5 linguri ulei de masline
  • 0,5 linguri zahar
  • 1,5 lingurite sare
  • 400 g faina
  • 4 gr drojdie uscata
  • Pentru umplutura:
  • 2-3 conserve de ton bucati
  • 100 gr masline
  • 100 gr porumb
  • 1 ceapa rosie
  • 400 gr cascaval
  • 4 linguri cu sos rosii
  • 4 linguri de mustar
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Ingredientele pentru aluat le-am pus la masina de paine , pe programul de "aluat de paine" . Reteta o gasesti aici .


Cand aluatul este gata, il intindem in tava de pizza si il intepam cu o furculita pe toata suprafata ca sa nu se formeze gauri la copt.


Ungem suprafata cu un amestec de mustar si sos de rosii, apoi radem deasupra o parte din cascaval.


Asezam peste cascaval bucatelele de ton, ceapa taiata fideluta, maslinele si porumbul .


Acoperim totul cu restul de cascaval.


Dam la cuptor pana ce blatul se rumeneste usor , iar cascavalul este topit uniform.


Feliem si servim pizza calda, cu sau fara sos de rosii/ ketchup.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

FlaviaD 1

29.09.2013, 10:36

Rocsi 1

29.09.2013, 12:28

Aici e de mama

mirela0911 1

29.09.2013, 12:59

foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Capriciosa