Pizza cu ton

de Ina in Pizza, 28 Sep 2013 | 1283 vizualizari

 

Sursa : http://www.caietulcuretete.com

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 ml apa
  • 1,5 linguri ulei de masline
  • 0,5 linguri zahar
  • 1,5 lingurite sare
  • 400 g faina
  • 4 gr drojdie uscata
  • Pentru umplutura:
  • 2-3 conserve de ton bucati
  • 100 gr masline
  • 100 gr porumb
  • 1 ceapa rosie
  • 400 gr cascaval
  • 4 linguri cu sos rosii
  • 4 linguri de mustar
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Ingredientele pentru aluat le-am pus la masina de paine , pe programul  de "aluat de paine" . Reteta o gasesti aici

Cand aluatul este gata, il intindem  in tava de pizza si il intepam cu o furculita pe toata suprafata ca sa nu se formeze gauri la copt.

Ungem  suprafata cu un amestec de mustar si sos de rosii, apoi radem deasupra o parte din  cascaval.

Asezam peste cascaval bucatelele de ton, ceapa taiata fideluta, maslinele si porumbul .

Acoperim totul cu restul de cascaval.

Dam la cuptor pana ce blatul se rumeneste usor , iar cascavalul este topit uniform.

Feliem si servim pizza calda, cu sau fara sos de rosii/ ketchup.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu ton-0
Pizza cu ton-1
Pizza cu ton-2
Pizza cu ton-3
Pizza cu ton-4
Pizza cu ton-5
Pizza cu ton-6
Pizza cu ton-7
Pizza cu ton-8
Pizza cu ton-9
Pizza cu ton-10
Pizza cu ton-11

COMENTARII (14)

FlaviaD

FlaviaD 1

29.09.2013, 10:36

Rocsi

Rocsi 1

29.09.2013, 12:28

Aici e de mama

mirela0911

mirela0911 1

29.09.2013, 12:59

foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!