Pizza cu sprot afumat

de katty in Pizza, 19 Feb 2015 | 909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • 7 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei de masline
  • apa calduta
  • 2 linguri sos de rosii
  • 2 oua fierte tari
  • 1 ceapa rosie
  • 10-12 bucati sprot afumat din conserva(scurs bine)
  • 150 gr cascaval
  • 1/2 ardei iute 1 rosie
  • masline
  • piper negru macinat
  • oregano uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sprot afumat:

Dizolvati drojdia in putina apa calduta impreuna cu zaharul si sare. Amestecti faina cu uleiul de masline, drojdia dizolvata. Amestecati continuu, turnand cate putina apa calda pana obtineti un aluat elastic pe care il lasati la crescut 20 de minute.


Intindeti o foaie pe o forma de pizza, pe care o ungeti cu sosul de rosii. Radeti deasupra cascavalul. Impartiti deasupra cat mai uniform rosiile taiate felii subtiri, ardeiul fasii, ceapa solzisori, oul taiat rondele, bucatile de sprot scurse si ardeiul iute tocat fin. Presarati maslinele intregi sau taiate, dupa preferinta. Presarati piperul macinat si oregano.


Dati la cuptor 15 minute la foc iute .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sprot afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

19.02.2015, 12:33

Andra_Constantinescu 1

19.02.2015, 18:35

merisor 1

19.02.2015, 22:58

Asta-i tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone