Pizza margherita

de ana in Pizza, 2 Mar 2010 | 2327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 10 gr drojdie
  • 1 lg de zahar
  • Pentru  pizza:  
  • 400 gr branza mozzarela
  • sos de rosii cu condimente(busuioc,oregano,sare)
  • 3-4 rosii 
  • 1 lg ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza margherita:

Se framanta aluatul a centru paine si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.


Cand e gata de lucru impartim aluatul in 3 si formam 3 discuri maricele ,depinde de cat de gros vreti aluatul.


Ungem aluatul cu sos ,adaugam felii de rosii date cu ulei ,oregano si sare si felii de branza.Coacem la foc mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza margherita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mamidesara 1

02.03.2010, 11:33

simplu si gustos

alice_ciobanu 1

26.05.2011, 13:04

ti-au furat reteta cu tot cu foto
o gasesti aici

http://culinar.bzi.ro/bucataria-internationala/pizza-margherita/

ana 1

26.05.2011, 13:34

Da Alice ,in general astfel de site-uri nu prea rezista ,au mai fost si altii care au facut-o.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza prosciutto e funghi cu bordura de branza