Pizza margherita

de ana in Pizza, 2 Mar 2010 | 4685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 10 gr drojdie
  • 1 lg de zahar
  • Pentru  pizza:  
  • 400 gr branza mozzarela
  • sos de rosii cu condimente(busuioc,oregano,sare)
  • 3-4 rosii 
  • 1 lg ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza margherita:

Se framanta aluatul a centru paine si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Cand e gata de lucru impartim aluatul in 3 si formam 3 discuri maricele ,depinde de cat de gros vreti aluatul.

Ungem aluatul cu sos ,adaugam felii de rosii date cu ulei ,oregano si sare si felii de branza.Coacem la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza margherita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mamidesara 1

02.03.2010, 11:33

simplu si gustos

alice_ciobanu 1

26.05.2011, 13:04

ti-au furat reteta cu tot cu foto
o gasesti aici

http://culinar.bzi.ro/bucataria-internationala/pizza-margherita/

ana 1

26.05.2011, 13:34

Da Alice ,in general astfel de site-uri nu prea rezista ,au mai fost si altii care au facut-o.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza diavola