Pizza cu ciuperci si bacon

de La Ancuta in Pizza, 23 Ian 2011 | 1603 vizualizari

 

cu blat subtire si crocant :)

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 300 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 150 ml apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 praf de zahar

Sos:

  • 5 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru
  • oregano
  • sare, piper

Topping:

  • 2 borcane ciuperci
  • 5-6 felii bacon
  • 100 g cascaval
  • cateva masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci si bacon:

Blatul:


Cernem faina intr-un caston si adaugam pe rand drojdia, apa calduta, uleiul, sarea si zaharul.


Framantam un aluat nelipicios si elastic.


Acoperim si lasam la dospit la loc cald, 45 de minute.


Dupa ce a dospit intindem aluatul in tava unsa cu putinulei. Eu am folosit tava de la aragaz.


Pentru sos amestecam bulionul cu usturoiul pisat si condimentele si il intindem uniform pe blat.


Scurgem ciupercile si le punem pe blat.


Radem deasupra cascaval, pe razatoarea cu ochiuri mari si asezam cateva felii de bacon si cateva masline.


dam la cuptor la foc potrivit 15-20 de minute, pana se topeste cascavalul si baconul se rumeneste frumos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ciuperci si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

kamy 1

23.01.2011, 20:25

vreau ca nu-mi fac

La Ancuta 1

23.01.2011, 20:38

De ce nu-ti faci Kamy?

MotanLaOale 1

24.01.2011, 11:49

buna pizza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire