Pizza rapida

de merisor in Pizza, 20 Sep 2013 | 3752 vizualizari

 

Este rapida pentru ca blatul nu mai necesita timp de crestere, nefiind preparat cu drojdie.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri Ketchup Univer
  • 4 linguri lapte
  • 12 linguri faina
  • 1/4 plic praf de copt cu sofran
  • Pentru umplutura:
  • 100 gr salam banatean
  • 100 gr muschi afumat
  • 1/2 gogosar
  • 100 gr cascaval Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida:

Pentru blat: frecam oul cu sarea si zaharul, adaugam ketchup-ul, uleiul, laptele si faina cu praful de copt.


Omogenizam si rasturnam intr-o forma rotunda cu diametrul de 30 cm, unsa in prealabil cu putin ulei.


Pentru umplutura: feliem salamul, cascavalul si muschiul, taiem ardeiul julien si incepem sa le asezam frumos deasupra blatului, alternandu-le.


Dam la cuptor pentru 20-25 minute la 180 grade si-i gata pizza.


Servim cu ketchup dupa preferinta, eu prefer picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

merisor 1

20.09.2013, 19:49

Pup Camelia

Rocsi 1

20.09.2013, 21:33

O feliuta iau pentru maine

babi5 1

28.10.2014, 09:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite