Pizza de casa cu de toate

de Andra_Constantinescu in Pizza, 30 Apr 2017 | 1400 vizualizari

 

Am facut o pizza tare buna inspirata de la Ady.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 g faina
  • 5 g drojdie uscata
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura smantana
  • 125 ml lapte cald
  • 2 linguri ulei
  • Topping:
  • 70 g muschi file
  • 230 g sunculita taraneasca
  • 100 g salam rustic
  • 1 conserva de 400 g de ciuperci taiate
  • 150 g masline negre cu samburi
  • 1/2 ardei kapia
  • 170 g cascaval
  • 100 g branza
  • 3 oua
  • 5 linguri ketchup dulce
  • 3 linguri apa
  • un praf de sare
  • putin busuioc uscat
  • putin maghiran uscat
  • putin cimbru uscat
  • Dimensiune tava: 27/37 cm
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa cu de toate:

Se cerne faina, intr-un castron si se amesteca cu drojdia, lasandu-le apoi sa se odihneasca pentru 10-15 minute. Dupa aceea, se face o adancitura in mijlocul fainii si se pun oul, sarea, zaharul, smantana si laptele cald. Se amesteca totul si se framanta, adaugand si uleiul, pana cand toata coca se desprinde de pe castron. Se lasa aluatul sa creasca, acoperit cu o folie si un prosop, la loc cald.


Dupa ce aluatul a crescut, se intinde cu mana intr-o tava unsa cu ulei si se inteapa din loc in loc, cu o furculita. Se unge cu doua linguri de ketchup, se presara muschiul file, sunculita taraneasca si salamul rustic taiate patratele, se adauga ciupercile (clatite cu apa si scurse), maslinele (li se scot samburii si se feliaza), ardeiul (curatat de seminte si cotor, spalat si taiat in felii subtiri), cascavalul si branza (date pe razatoarea mare).


Intr-un castron, se amesteca ouale cu trei linguri de ketchup, apa, un praf de sare, putin busuioc uscat, putin maghiran uscat si putin cimbru uscat si se imprastie din loc in loc, peste pizza. Se introduce tava la cuptor, pana cand blatul este copt si totul este bine patruns.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Adi 1

02.05.2017, 21:41

Foarte buna!

merisor 1

04.05.2017, 10:56

Yummy, ce poftă mi-ai făcut! Tare bine arată!

dantes 1

02.06.2017, 08:13

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza zambitoare